Fietstour langs de highlights van Valencia

Wil je op een leuke en ontspannen manier de bezienswaardigheden van Valencia ontdekken? Boek dan een fietstour met Nederlandse gids langs de highlights van de stad. In 3 uur tijd fiets je samen met de gids langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Valencia, zoals het Turia Park, de Stad van de Kunst en Wetenschappen, het strand, Mercado Colon en nog veel meer. Tijdens de tour zal de gids ook tips geven over de leukste plekjes waar je iets kan eten of drinken.

Een fietstour is een aanrader tijdens een stedentrip naar Valencia en is ook heel leuk met een grote groep of je gezin!

Fietstour langs de highlights van Valencia

TIP: Boek je fietstour van tevoren online, dan ben je zeker van een tour als je in Valencia bent!

Bezienswaardigheden en tips

De gids neemt je mee langs de bekende, maar ook langs de minder bekende bezienswaardigheden in Valencia, waardoor je een compleet beeld van de stad krijgt. Doordat de gids Valencia op z’n duimpje kent krijg je ook veel handige en persoonlijke tips voor de rest van je verblijf. Dit maakt een fietstour in Valencia niet alleen de handigste manier om de stad beter te leren kennen, maar ook dé manier om alles uit je bezoek aan Valencia te halen.

Je krijgt ook tips over leuke tapasbarretjes en restaurantjes waar je na de tour de beste paella kunt eten. Er wordt tijdens de tour regelmatig gestopt bij bezienswaardigheden, als de gids hierover wat meer wil vertellen. Deze rustmomenten zijn meestal ook ideaal voor het maken van een foto!

Fietstour langs de highlights van Valencia

Fietsen in Valencia

Valencia is een erg leuke en veilige stad om per fiets te ontdekken. Het terrein is meestal vlak en er wordt flink geïnvesteerd in de aanleg van brede fietspaden. Bij regen krijg je een poncho of mag je de fietstocht gratis verzetten of annuleren. Kinderzitjes zijn ook beschikbaar en wil je liever fietsen met een elektrische fiets, dan kan dat ook. Je betaalt dan een toeslag van € 15,- op de prijs van de tour.

Fietstour langs de highlights van Valencia

BajaBikes is een Nederlandse organisatie die deze fietstours organiseert, door Valencia en 175 andere steden overal ter wereld. De groepen worden begeleid door Nederlandstalige gidsen. De gids en de route zorgen ervoor dat je op een leuke en ontspannen manier de highlights van Valencia bezoekt. De tour langs bezienswaardigheden en onbekende plekjes van Valencia is ongeveer 13 kilometer lang en duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur.

Fietstour langs de highlights van Valencia

Pin It on Pinterest

Share This