Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Stedentrip naar Valencia en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de trams en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor drie dagen een handig hulpmiddel! Met deze kaart heb je 3 dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Valencia, met de tram, bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Valencia naar je hotel in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Valencia bezoeken? Dan is de Valencia Travel Card een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de trams en metro in Praag. Met deze kaart heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van Valencia naar je accommodatie in Valencia (hotel, B&B, appartement of woning).

TIP: bestel de Valencia Travel Card van tevoren online en geniet in Valencia van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer!

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Voordelen Valencia Travel Card

  • OV-kaart Valencia voor 3 dagen (metro, bus en tram)
  • Privé transfer van luchthaven Valencia naar je accommodatie
  • Welkom Service bij de ‘Arrivals’ op de luchthaven door een vriendelijke en ervaren chauffeur
  • Betaling aan de chauffeur – hij/zij overhandigt de OV-kaart

Hoe werkt de Valencia Travel Card?

Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Valencia staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen, je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De OV-kaart is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de tram, bus of metro binnengaat. Na je reservering ontvangt je meer informatie en een overzicht van de tram-, bus- en metrolijnen in Valencia. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer in Valencia. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen.

Gratis openbaar vervoer en luchthaventransfer

Pin It on Pinterest

Share This