Marina Beach Club

De Marina Beach Club is een van de trendy hotspots in Valencia. Het hippe paviljoen ligt bij de haven en pal aan het strand. Hier kun je stijlvol relaxen op een van de witte ronde zonnebedden of ligbedjes aan het prachtige infinity zwembad. Met uitzicht op de zee en het 4 kilometer lange strand van Valencia. De mooie infinity pool wekt de indruk dat het zwembad zo overloopt in het strand van Las Arenas en de zee. Maar doordat Marina Beach Club Valencia een paar meter hoger ligt dan het strand, heb je een schitterend uitzicht.

Marina Beach Club

Het is niet goedkoop bij de Marina Beach Club. Je betaalt voor een ligbed (hamaca) tussen de 20 en 40 euro per dag (afhankelijk van de tijd van het jaar) plus een bedrag van 40 euro per persoon voor consumpties (fris, bier, wijn, cocktails, broodjes, snacks). Alles wat je bij de bar bestelt, wordt van dat tegoed afgehaald. Aan het einde van de dag betaal je bij als je meer hebt opgemaakt. Maar je krijgt het restant niet terug als je niet aan het bedrag bent gekomen. Maak dus je consumptietegoed lekker op! Toegang is alleen toegestaan vanaf 21 jaar.

Zwembad

Ga je een dagje relaxen bij de Club, doe het dan goed en kies voor een mooie plek direct aan de infinity pool. Hou er ook rekening mee dat je ter plaatse 30 euro borg betaalt voor de huur van een handdoek, maar die krijg je aan het einde van de dag weer terug. Op de website van Marina Beach Club Valencia kun je er ook voor kiezen om een ligbed te reserveren op het strand. Je mag dan gebruik maken van het hoger gelegen zwembad. De prijzen zijn echter gelijk aan de kosten voor de hamaca’s bij het zwembad, terwijl je niet direct bij het zwembad ligt. Wil je een dagje vertoeven aan het strand van Valencia, dan zijn er direct aan zee goedkopere mogelijkheden om een bedje te huren of je legt je handdoek gewoon ergens gratis neer in het zand.

Marina Beach Club

Dansen

Vanaf 11.00 uur kun je terecht bij Marina Beach Club Valencia en de reservering eindigt om 17.00. In de vakantieseizoenen treden er ’s avonds vaak DJ’s op bij de Club. Wil je na een dag aan de infinity pool lekker blijven hangen? Neem dan een setje kleding mee en feest lekker door tot in de late uurtjes. De Club heeft een groot openlucht gedeelte met een open bar, waar je tot diep in de nacht los kunt gaan en lekkere cocktails kunt bestellen. Verschillende dj’s laten in het weekend hun danceplaten los op de mix van locals en toeristen op een podium dat van alles is voorzien: vlammen, een rookmachine en kanonnen die feestelijke slingers in de lucht verspreiden. Dansen kan er op zaterdag tot 4 uur ’s nachts. Koop je tickets op voorhand om zeker te zijn dat je erin mag.

Marina Beach Club

Restaurant

Ook voor goed eten kun je hier terecht. Het Marina Restaurant Valencia, met een binnen- en buitengedeelte, serveert goed eten tegen prijzen die vergelijkbaar zijn met een goed Nederlands restaurant. Het restaurant heeft een ruime eetzaal in warme tinten met uitzicht op het strand en de zee. Bij het zwembad en op het strand vind je nog twee andere restaurants van Marina Beach Club: El Portret en Tatami Japanese Food. Het terras bij het zwembad heeft vijftig zitplaatsen.

Pin It on Pinterest

Share This