Tip: Openbaar Vervoer Kaart

Stedentrip naar Valencia en geen zin om losse kaartjes te kopen voor de bussen en metro in de stad? Dan is de OV-kaart voor 3 dagen een handig hulpmiddel! Met deze kaart heb je drie dagen lang gratis en onbeperkt toegang tot het openbaar vervoer in Valencia, met de bus en metro. Bovendien is de transfer met een privé-taxi van het vliegveld van Valencia naar je hotel of appartement in de stad ook inbegrepen!

Wil je relaxed en in je eigen tempo Valencia bezoeken? Dan is deze OV-kaart een handig hulpmiddel. Hiermee heb je 3 dagen lang recht op gratis en onbeperkt gebruik van de bussen en metro (Zone A) in Valencia. Met de Valencia Travel Card heb je ook recht op een transfer van de luchthaven van Valencia Airport naar je accommodatie in Valencia (hotel, B&B, appartement of woning).

TIP: bestel de OV-kaart van tevoren online en geniet in Valencia van het gemak van een luchthaventransfer en gratis openbaar vervoer!

Tip: Openbaar Vervoer Kaart

Hoe werkt het?

Bij de bestelling geef je de aankomstdatum en het aantal personen door. Bij aankomst op de luchthaven van Valencia staat een taxi-chauffeur te wachten met een bordje met je naam erop. Hij zal de OV-kaart overhandigen. Je hoeft de kaart dus niet op te halen in de stad of op het vliegveld. De chauffeur brengt jou en je gezelschap naar je accommodatie.

De Valencia Travel Card is een fysieke kaart met een chip erin. Die chip wordt gescand als je de bus of metro binnengaat. Na je reservering ontvang je meer informatie en een overzicht van de bus- en metrolijnen in Valencia. De kaart is geldig voor 3 dagen in het openbaar vervoer (metro en bus) in Valencia. Hij wordt geactiveerd op het eerste moment dat je hem gebruikt. Vanaf dat moment is de kaart geldig voor drie opeenvolgende dagen. 

Tip: Openbaar Vervoer Kaart

Pin It on Pinterest

Share This